Входни врати

Много хора идват при нас с презумпцията,че входните врати са напълно стандартизирани. Всъщност има доста богат избор. Можете да изберете материала от който ще се направи Вашата врата, също така и дизайна, цвета, което Ви дава въможност да се насладите на една напълно индивидуализирана врата, която ще пасне на стила на Вашият дом.

Ако търсите да замените входната си врата, първо трябва да решите как искате да изглежда. Ако искате по-традиционен външен вид, нашите ГРП входни врати са най-близо до Вашия избор. Те са със подсилена каса и с малко прозорче в горния край на вратата. Ние също можем да ви предложим и по-модерни врати като PVC и алуминиеви, с по-светла повърхност и с по-голямо прозорче.

Входните врати от по-твърд дървесен материал придават атрактивен баланс между традиционна и също така съвременна врата със модерно стъкло.Независимо от избора Ви на материал за изработка на вратата и нейния дизайн сички входни врати са оптимизирани за максимална сигурност, трайност, водоустойчивост и топлоустойчивост.

След като сте избрали дизайна, следва да уточните детайлите. Как искате да се отваря вратата? Навън-навътре? Може би искате по-голямо стъкло, за да може да е по-осветено? Може би искате вътрешната страна на входната врата да бъде боядисана в различен цвят от външната? Ние можем да изпълним всички Ваши изисквания.

Публикувано в Входни врати. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.