Как най-сигурно да предпазите имота си от кражба

zakluchvane-s-chip-protiv-krajbiАко не може да спрем престъпността, то поне може да се постараем да я ограничим. Без да изпадаме в подробности, колко домове, офиси и магазини са били жертва на посегателство в последният месец, се досещаме, че броят им не е малък. Ако живеете в кооперация или блок с общ вход, решението е заключване с чип. Така най-евтино и оптимално ще се справите с нарастващите кражби и влизания с взлом. Още с респектиращата визия на входната врата, на която Obshtdom.com е монтирала заключване с чип, ще „пропъдите” неканените гости далеч от своя дом.

Това е система, която предлага много позитиви. Един от най-често спряганите плюсове е нейната цена. Може да притежавате система за заключване с чип на минималната цена от 80 лева. Естествено това е най-базовият ориентир и всичко по-високо като клас заключване, предполага и по-висока цена. Но замислете се, колко главоболия ще спестите, ако се доверите на доказаната във времето.

Когато избирате фирма, от която да закупите заключване с чип, потърсете надежден и сигурен партньор, за който може да получите референция от близки, които са използвали вече услугата. Дори и да попаднете на непозната фирма, доставчик отделете време и се запознайте лично с детайлите около самата механика, монтаж и сервизна поддръжка. Всички тези важни стъпки са гаранция за бъдещата експлоатация и надеждната защита, която ще получите.

Фирмите доставчици и производители на система за заключване с чип предлагат пакетни оферти. В тях са включени няколко основни неща. Разбира се, първото е самата система. Към това може да получите (обикновено до 25 броя) безплатни чип устройства, както и да поръчате свободна бройка, която ще бъде достатъчна за всички, които ще използват входната врата. Тя позволява изваждането на практика на неограничено количество чипове. Това означава, че дори и да не сте преценили бройката, винаги може да поръчате допълнителни. В нея е заложена и възможността да анулирате от списъка конкретни чипове. Причината може да е всякаква, от загуба на чип до кражба на „ключа” или напуснали наематели, на които трябва да се ограничи достъпа. Каквато и да е причината, интелигентността й позволява „изтриването” на неограничен брой чипове и прекратяване на възможността за достъп до входа на сградата.

Системата за заключване с чип е надеждна и сигурна. Тя ще Ви подсигури дори и тогава, когато сте далеч от своя имот. Повече никога няма да се притеснявате за цялостта на Вашето жилище.

Публикувано в Полезно. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>